flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Власниці нелегального дитячого садка, яка обвинувачується у умисному вбивсті дитини продовжений запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

21 січня 2021, 10:52

            20 січня 2021 року Шевченківським районним судом м. Запоріжжя продовжений розгляд резонансного кримінального провадження відносно власниці нелегального дитячого садка, яка обвинувачується у умисному вбивстві дитини ( п.2 ч.2 ст.115 КК України).

            Судом продовжено дослідження доказів у справі та вирішено питання щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно обвинуваченій строком на 60 (шістдесят) днів, тобто по 21 березня 2021 року включно.

            Наступне судове засідання призначено на 14.00 годин 27 січня 2021 року.

            Нагадуємо, що з метою дотримання принципу гласності та відкритості судового процесу, судом забезпечено здійснення он-лайн трансляції судового засідання по вказаному кримінальному провадженню.

          Для перегляду ходу судових засідань по цій справі необхідно перейти на сайт «Судова влада України»  за посиланням: https://court.gov.ua/affairs/online/. В списку справ, призначених до розгляду вибрати справу: 336/5497/20  по обвинуваченню Суханової Ірини Іллівни, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК України, Шевченківського районного суду м.Запоріжжя, головуючий суддя:  О.В. Дмитрюк та перейти до перегляду.

         Усі проведені он-лайн трансляції можливо переглянути на офіційному каналі на Youtube "Судова влада України" за посиланням:

 https://www.youtube.com/channel/UCFDRcAmACu5ljF-YUMGctnA

Прес-служба суду