flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ Дерновий Олег Васильович

17 квітня 2024, 14:44

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ
учасника цивільної справи, адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи якого не відома
17 квітня 2024 року № 336/3257/24 пр. 6/336/280/2024
Відповідно до вимог п.19 Перехідних положень ЦПК України особливості судових викликів та повідомлень, направлення копій судових рішень учасникам справи, у разі якщо адреса їх місця проживання (перебування) чи місцезнаходження знаходиться на тимчасово окупованій території України або в районі проведення антитерористичної операції, визначаються законами України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" та "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції".
Відповідно до ч. 1 ст. 12-1 ЗУ "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання. Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії. З опублікуванням такого оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.
На підставі чого, до Шевченківського районного суду м. Запоріжжя ( вул. Чарівна, 117-а, м. Запоріжжя, зала судових засідань № 5) у судове засідання по цивільній справі № 336/3257/24 пр.6/336/280/2024 за заявою ТОВ «Дебт Форс», заінтересовані особи: ТОВ «Вердикт капітал», ТОВ «Кампсіс-Лігал», Дерновий О.В. про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником по ВН № 77804 від 12.06.2021 року , призначена на 09-00 годину 14 травня 2024 року викликається Дерновий Олег Васильович.
З опублікуванням цього оголошення боржник Дерновий Олег Васильович вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.
Суддя Шевченківського районного
суду м. Запоріжжя                          Ю.А. Галущенко