flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Он-лайн трансляція судового засідання відносно власниці нелегального дитячого садка

23 листопада 2020, 09:54

Шевченківський районний суд м Запоріжжя повідомляє про те, що  судовий розгляд кримінального провадження відносно  громадянки С., власниці нелегального дитячого садка, яку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого п.2.ч.2 ст. 115 КК України ( умисне вбивство малолітньої дитини ) призначено на 15 годину 00 хвилин 25 листопада 2020 року.

            Задля запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої короновірусом SARS-Co V-2, Розпорядженням голови Шевченківського районного суду м. Запоріжжя № 5 від 25.09.2020 року (див. за посиланням: https://sh.zp.court.gov.ua/sud0827/press-centr/news/997701/), в суді запроваджено обмежувальні профілактичні та протиепідемічні заходи на період карантину, серед яких: обмеження доступу у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.

          Просимо Вас з розумінням поставитися до вжитих керівництвом суду заходів, спрямованих на запобігання поширенню цієї небезпечної інфекції в умовах введеного в державі карантину та пандемії коронавірусу у всьому світі.

          З метою дотримання принципу гласності та відкритості судового процесу, судом забезпечено здійснення он-лайн трансляції судового засідання по вказаному кримінальному провадженню.

          Для перегляду ходу судового засідання 25 листопада 2020 року необхідно перейти на сайт «Судова влада України»  за посиланням: https://court.gov.ua/affairs/online/. В списку справ, призначених до розгляду вибрати справу: 336/5497/20  по обвинуваченню Суханової Ірини Іллівни, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК України, Шевченківського районного суду м.Запоріжжя, головуючий суддя:  О.В. Дмитрюк та перейти до перегляду.

         Усі проведені он-лайн трансляції можливо переглянути на офіційному каналі на Youtube "Судова влада України" за посиланням:

 https://www.youtube.com/channel/UCFDRcAmACu5ljF-YUMGctnA

Прес-служба суду