flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Поштова кореспонденція суду не відправляється!

26 квітня 2021, 09:03

До уваги відвідувачів суду❗❗❗❗

 

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя доводить до Вашого відома, що з 14 квітня 2021 року, у зв’язку із відсутністю знаків поштової оплати (марок), поштова кореспонденція суду не відправляється!!

З метою дотримання вимог процесуального закону та продовження здійснення судочинства Шевченківський районний суд м. Запоріжжя  просить учасників судових процесів з розумінням поставитись до ситуації, що склалась,  та :

 - при поданні документів подавати заповнену заяву про надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону, та/або електронну адресу;

 - для отримання інформації про дату судового розгляду використовувати сайт суду розділ «Список справ призначених до розгляду» https://sh.zp.court.gov.ua/sud0827/gromadyanam/csz/ 

 Відповідно до листа Державної судової адміністрації України від 13.04.2021 року послуги з пересилання відправлень "Укрпошта стандарт" та послуг "Кур’єрська доставка" та "Масовий кур’єрський забір або доставка" з 13.04.2021 року надаватися відділеннями Запорізької дирекції АР "Укрпошта" не будуть.

 Про відновлення відправки поштової кореспонденції судом буде повідомлено додатково.