flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про наявність вакантних посад державної служби категорії «В»

02 листопада 2023, 16:02

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя повідомляє про наявність вакантних посад державної служби категорії «В» (призначення відбувається згідно Закону України «Про правовий режим воєнного стану» без конкурсного відбору):

  1. Секретаря судового засідання(1 посада) (на умовах строкового трудового договору, на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника)

Посадовий оклад 8130,00 грн. (Постанова Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 358, постанова Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 № 391 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.06.2023 № 612) + надбавка за вислугу років (ч. 1 ст. 52 Закону України «Про державну службу») + надбавка за ранг державного службовця (Постанова Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15) + інші надбавки та доплати відповідно до ст. 52 Закону України «Про державну службу» в межах фонду оплати праці)

Основні обов’язки на посаді:

-          Здійснення формування і оформлення судових справ відповідно до Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах України, затвердженої наказом ДСА України 20.08.2019 № 814 ( зі змінами та доповненнями), здійснює передачу справ до канцелярії суду

-          Формування та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

-          Здійснення судових викликів та повідомлень у справах, які знаходяться у провадженні судді, оформлення заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та обвинувачених осіб, 4-           Забезпечення фіксування судового засідання технічними засобами відповідно до Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), здійснює проведення судового засідання в режимі відеоконференції у випадках і порядку, передбачених процесуальним законодавством, а також ведення журналу (протоколу) судового засідання.

-          Виготовлення  копій судових рішень у справах, які перебувають в провадженні судді; оформлення та направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи; оформлення та вручення копій судових рішень сторонам, які  були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи; оформлення та направлення копій судових документів сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі; здійснення заходів щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до  вимог Кримінально-процесуального  кодексу України, за дорученням судді, здійснення заходів щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд

-          За дорученням судді виготовлення копій судових документів у справах, які знаходяться в провадженні судді; за резолюцією судді або за резолюцією керівництва суду підготовка  та надання судових справ для ознайомлення учасникам судового процесу.

-          Своєчасне внесення повної та достовірної інформації до ОСК в автоматизованій системі документообігу суду щодо руху судової справи (документа) після отримання її суддею до винесення судового рішення

-          Здійснення реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції в автоматизованій системі документообігу суду  (листів, запитів, клопотань, заяв тощо) по справах, що перебувають в провадженні судді, за яким його закріплено; складення реєстрів відправлення простої та рекомендованої поштової кореспонденції; подання реєстрів поштових відправлень до канцелярії суду для подальшої реєстрації та відправки учасникам судового процесу.

 

Вимоги до кандидатів: ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) або бакалавра, магістра (спеціаліста) у галузі знань «Право» за спеціальністю «Право» або «Правознавство», вільне володіння державною мовою (наявність державного сертифіката на рівень володіння державною мовою рівень С-1, С-2)

  1. Секретаря суду (канцелярії) (2 посада) (1 посада постійна, 1 посада - на умовах строкового трудового договору,  на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника)

Посадовий оклад 8052,00 грн. (Постанова Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 358, постанова Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 № 391 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.06.2023 № 612) + надбавка за вислугу років (ч. 1 ст. 52 Закону України «Про державну службу») + надбавка за ранг державного службовця (Постанова Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15) + інші надбавки та доплати відповідно до ст. 52 Закону України «Про державну службу» в межах фонду оплати праці)

Основні обов’язки на посаді:

-          Ведення первинного обліку справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством.

-          Повне, достовірне внесення в програму КП «Д-3» всієї інформації, що була відома до передачі судової справи судді для розгляду та отримана після розгляду справи (після передачі судової справи до канцелярії суду), реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції. Здійснення підготовки листів та відповідей на запити, що надійшли до суду.

-          Контроль за дотриманням порядку формуванням судових справ, визначеного чинним законодавством. Проведення перевірки відповідності документів у справах опису справи. Перевірка правильності заповнення ОСК в КП «Д-3».

-          Повідомлення старшого секретаря про дотримання секретарями судових засідань строків передачі справ до канцелярії суду.

-          Приймання й облік апеляцій, апеляційних скарг, касаційних скарг та касаційних подань на судові рішення. Забезпечення належного та своєчасного направлення справ до судів інших інстанцій.

-          Забезпечення звернення до виконання судових рішень, зберігання справ та інших матеріалів.

-          Встановлення дати набрання законної сили на судових рішеннях, які набрали законної сили у автоматизованій системі документообігу суду.

-          Формування та здійснення обліку виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби. Відкликання виконавчих документів у разі припинення виконання.

-          Здійснення видачі копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку.

-          Здійснення підготовки та передачі до архіву суду справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також документацію канцелярії суду за минулі роки.

 

Вимоги до кандидатів: ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) або бакалавра, магістра (спеціаліста) у галузі знань «Право» за спеціальністю «Право» або «Правознавство», вільне володіння державною мовою (наявність державного сертифіката на рівень володіння державною мовою рівень С-1, С-2)

 

Звертаємо Вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди з керівником державної служби.

Детальну інформацію можна отримати  за телефоном (067)-764-19-10 заступник керівника апарату суду Лазоренко Юлія Миколаївна