flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо прийому документів під час повітряної тривоги

06 вересня 2024, 09:04

До відома відвідувачів суду,учасників судових процесів, адвокатів, працівників правоохоронних органів, органів прокуратури, представників юридичних осіб!

З урахуванням запроваджених заходів безпеки працівників суду та відвідувачів суду в період військового стану, відповідно до Розпорядження голови суду № 8 від 08.09.2022 року «Про організацію роботи суду під час повітряної тривоги  або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту», схваленого Рішенням зборів суддів № 10 від 08.09.2022 року, під час повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту,  прийняття документів, що подаються до суду в паперовій формі  від відвідувачів суду, учасників судових процесів, адвокатів, працівників правоохоронних органів, органів прокуратури, представників юридичних осіб канцелярією суду не здійснюється.

Документи можуть бути подані через підсистему «Електронний суд» або направлені на офіційну електронну адресу суду: inbox@sh.zp.court.gov.ua, за умови її засвідчення особистим кваліфікованим цифровим підписом, чи на адресу суду поштовим зв’язком. Адреса суду – вул. Чарівна, 117-А, м. Запоріжжя, 69071.

Керівництво суду.