flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Домашнє насильство. Взаємодія усіх служб

17 вересня 2024, 08:43

12 вересня 2024 року у Запорізькій міській раді суддею-спікером Шевченківського районного суду міста Запоріжжя Наумовим О.О. було прийнято участь у засіданні координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми в Запоріжжі.

Участь у нараді взяли секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко, заступник міського голови Сергій Білов, фахівці профільних департаментів та управлінь міськради й інших структурних підрозділів, представники суду, поліції, громадських та благодійних організацій.

Під час засідання говорили про важливість залучення медичних працівників, проведення профілактичних заходів, щоб попередити домашнє насильство у місцях масового проживання переселенців, в освітніх закладах.

Порушили також питання розробки єдиної програми протидії домашньому насильству, налагодження взаємодії всіх ланок, які працюють у цьому напрямку, реалізацію «Типової програми для кривдників», роботи притулку для постраждалих від домашнього насильства.