flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про запровадження обмежувальних профілактичних та протиепідемічних заходів на період карантину

25 вересня 2020, 13:48

25.09.20

Шевченківський районний суд міста Запоріжжя

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я  5

25 вересня 2020 р.                                                      м. Запоріжжя

 

«Про запровадження обмежувальних

профілактичних та протиепідемічних

заходів на період карантину»

 

На підставі листа від 25.09.2020 військової частини 3026 Національної гвардії України, рішення Ради Суддів України від 17.03.2020 року №19, у зв’язку з зафіксованими випадками захворювання COVID – 19 в військовій частині 3026 Національної гвардії України (яка виконує доставку підсудних) з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої короновірусом SARS-Co V-2, зобов’язую на період дії карантину:

 

  1. Пропуск до приміщення суду громадян, у тому числі співробітників суду, здійснюєти виключно у респіраторі або захисній масці, у тому числі виготовленій самостійно.
  2. Працівникам служби судової охорони здійснювати температурний скринінг усім відвідувачам та працівникам суду, якщо при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2° C або є ознаки респіраторних захворювань, такі відвідувачі суду не допускаються до приміщення.
  3. Обмежити доступ у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.
  4. Припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом Шевченківського районного суду м. Запоріжжя.
  5. На період карантину по можливості здійснювати судовий розгляд без участі сторін, в порядку письмового провадження та систему ВКЗ.
  6. Доручити керівнику апарату суду Тен О.А. проводити дезінфекцію приміщення згідно з рекомендаціями МОЗ. Розробити графік обліку генеральних прибирань приміщення суду.
  7. Доручити керівнику апарату суду Тен О.А. довести до відома громадян, працівників суду, керівництво служби судової охорони зміст даного розпорядження, шляхом розміщення інформації на офіційному сайті суду, та в приміщенні суду.
  8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

   

         Голова Шевченківського

         районного суду м. Запоріжжя                                   І.Б. Жупанова